Nagyon izgalmas meccset játszottunk!

Ellenfelünk fizikailag fölényben volt. Több súly és magasság volt bennük. De bennünk több harag, több akarat volt. Előző meccsen Marci és Szigi nélkül kikaptunk. Ez a győzelem nagyon kellett nekünk, hogy bebisztosítsuk az éremszerző helyünket.

A támadásunkat kicsit kerestük. Csabi ezen a meccsen sajnos nem tudott megjelenni, és bár Szigeti meg tudott jelenni, sajnos L Zoli és Szigi belső játékat nem volt annyira erős. Persze voltak pillanatok, amikor az ő védekezésük vagy támadásuk lendítette a csapatot tovább.

A külső poszton "érettségiből visszatérő" Révész Marci volt a csapat stabil támasza. Folyamatosan meg tudta verni az ellenfeleket és védekezésbe váratlanokat húzni, amire az ellenfélnek nem nagyon volt válasza.

A külső poszton folyamatosan forgattam a csapatot, hogy megnézzük kinek sűl el a keze. Egészen a meccs végéig vártunk az emberünkre aki bevég pár lélekgyilkos dobást. Az utolsó 2 percben 13 pontot szereztünk amiből a meccs embere 7 vállalt be. Szép " Kawhi Leonard Game 7 game winning shot imitation" Ákos segített minket hozzá, hogy hosszabításba torkoljon a meccs.

A dobások hullámzóak voltak a külső emberektől, de egy dolog nagyon tetszett. Ma minden ember jól védekezett. Máskor is csináltunk már ilyet, de ilyen képzett és tudatosan játszó ellenfél ellen, akiknél fizikai fölény volt, még nem. Mintha éhes vad kutyák marcangolták volna az ellenfelet. Adolf a szezon eggyik legjobb védekezését mutatta. A leggyorsabb emberükkel fel tudta venni a versenyt és tartotta kint a hármason. Milánt talán egyszer ha meg tudta verni embere, egy-egy elleni védekezése nagyon jó volt. Kopcsik, Marci, Beni, Szecső, Áki, Bolla minden egyes labdása odanyultak, vetődtek. Nagy harc volt és tetszett az odaadás. Szigi, L Zoli és Olivér Pedig a belső embereiken szépen dolgoztak és szedtek értékes pattanókat.

Gratulálok a győzelemhez!

 • Gyermek csapatunk - 2017

  U12 - 2017

 • Süni Kupa - Gödöllő

  I. Süni Kupa - Gödöllő

 • Olasz torna - 2017

  Pisa - 2017

 • Castelnuovo - 2017

  Castelnuovo - 2017

 • XV. Kerületi Polg. Hiv.

  Önkormányzat