Végre ismét elegendő létszámban tudtunk megjelenni a mérkőzésen, és ha a kezdésen még nem is (sok kimaradt ziccer), de a játék képén már annál inkább látszott, hogy mennyit ér, ha mindenkinek van elegendő pihenője és energiája a saját negyedére!

Szinte futószalagon szereztük a labdákat, amiket a kezdeti kapkodás után kosarakra is váltottunk és könnyedén távolodtunk ellenfelünktől. A második negyedben sem változott nagyon a mérkőzés menete, itt is mi voltunk a frissebbek, gyorsabbak az egy meccsel a háta mögött érkező lányoknál, ennek megfelelően vezettünk is a félidőben.

Egyedül talán a büntetőkkel nem voltunk elégedettek, ott mind a meccs közben, mind a félidőben sokkal nagyobb koncentrációt kértünk a csapattól. Az előrelépést ebben nem ez a meccs hozta meg, de így is nyugodt találkozót vívtunk egy szimpatikusan küzdő csapattal.

Gratulálok a győzelemhez, nagyon sok bíztató dolgot láttunk ezen a mérkőzésen: egyre agresszívabb védekezés, szép passzok, ügyes megindulások, elcsent átadások, mind, mind a fejlődés fontos jele, ami továbbra is értékesebb minden megnyert vagy elvesztett találkozónál!

 

Dani bácsi, Kriszta néni, Ági néni 

  • Gyermek csapatunk - 2017

    U12 - 2017

  • Süni Kupa - Gödöllő

    I. Süni Kupa - Gödöllő

  • Olasz torna - 2017

    Pisa - 2017

  • Castelnuovo - 2017

    Castelnuovo - 2017

  • XV. Kerületi Polg. Hiv.

    Önkormányzat