30 ponttal nyertünk. Ez elég is lenne.

A bajnokságban minden csapat akik ellen kiállunk öregebbek és tömegben nagyobbak mint mi. A sebességünket, a képzettségünket a labdával és a taktikai fegyelmezettségünket használjuk, hogy meccseket nyerjünk. Ez a csapatok nagy részét frusztrálja, hiszen fiatal 18 éves gyerekek idejönnek és futnak..... Megismétlem: Egy kosárlabda mérkőzésen egy csapat fut, és ez zavarja az öregebbeket. Valójában magukra mérgesek, hiszen szembe kell nézniük azzal, hogy már nem fiatalok és nem tudnak ilyen dolgokat megcsinálni amit mi.

A legtöbb csapat ezt azzal kezeli le, hogy reklamál a játékvezetőknek. De mivel minden meccsen minden csapat megengedi magának, hogy a játék helyett a játékvezetéssel foglalkozzon, ezt sajnos már "normálisnak" lehet mondani. Nálunk egyszerű szabály van. Aki a játékvezetéssel foglalkozik, azt leültetem. Ha nem hagyja abba megköszönjük, hogy itt volt és mehet haza.

Sajnos a játékvezetők ezt nem támogatták, hogy mi csendben maradtunk és nem vettük fel az ellenfél viselkedését. Hagyták a beszédet, sőt még az én fülem hallatára is hallható fenyegetéseket is. Ez a FérfiC bajnokságban a norma? A játékvezetők egyszerűen legyintettek és elintézték a dolgot azzal, hogy mi is dumálunk. Ha visszabeszéltünk volna, akkor a játékosaimat mint minden meccsen leültettem volna.

Az ellenfél fenyegetett, magyarázott és alattomosan játszott. Ezt kellett kibírnunk. Sikerült és győzelemmel jöttünk el.

Gratulálok a győzelemhez mindenkinek!

  • Gyermek csapatunk - 2017

    U12 - 2017

  • Süni Kupa - Gödöllő

    I. Süni Kupa - Gödöllő

  • Olasz torna - 2017

    Pisa - 2017

  • Castelnuovo - 2017

    Castelnuovo - 2017

  • XV. Kerületi Polg. Hiv.

    Önkormányzat