A pálfordulat pedig meg is történt, a csipa eltűnt a szemekből, egy sokkal harciasabb és koncentráltabb csapat futott ki a pályára, amely roppant kevés hibával játszva meglepte az esélyesebb Kobrákat. Sok-sok könnyű ziccerig jutottunk el, mentünk a lepattanó labdákért és minden pályára lépő játékos apait-anyiat beleadott legjobb tudása szerint.

A büntetőknél is jól teljesítettünk, a lendület pedig kitartott a térfélcsere után is. Bár fogyott az oxigén vészesen, mégis sikerült felülkerekedni a hullámvölgyeken, kosárra kosárral válaszolni, így a végén már izgulnunk sem kellett a győzelem miatt!

Nagyon büszke vagyok a csapatra, egytől egyig elképesztő energiát tettek bele ebbe a mérkőzésbe, feledtetve a reggeli produkciónkat! Élményszámba ment egy-egy akció vagy szép védekezés, látszott az arcokon, hogy sokkal jobban figyel mindenki a feladatára és nagyon akarja ezt a sikert! Ezzel a teljesítménnyel már lehet keresnivalónk egy kicsit feljebb is, ez a győzelem erőt adhat a folytatáshoz is az edzéseken!

Gratulálunk!

Hajrá BLF/Honvéd!

Dani bácsi,Ági néni

 • Aegon Alapkezelő

  Aegon Alapkezelő

 • Hungaro Mobiltank

  Hungaro Mobiltank

 • Aegon Alapkezelő

  Aegon Alapkezelő

 • Aegon Alapkezelő

  Greencollect

 • XV. Kerületi Polg. Hiv.

  Önkormányzat