1.
Pannónia Rosszcsontok () - BLF Párducok ()
43
:
46
Kőb. KK
(4:7; 5:8; 7:5; 11:16, 16:10 )
2018.05.27

Második meccsünk nagyon izgalmasra sikerült. Bár ellenfelünk kikapott a mi első ellenfelünktől, mégis szoros meccset játszottunk. Szinte végig vezettünk a meccsen, előnyünk nem igen tudott 3-4 pontnál nagyobbra kúszni. Dobásban rengeteget hibáztunk, ráadásul többen azt hitték, hogy akárhonnan ráhajigálhatják a labdát. Döntő fontosságú volt, hogy Ádám rengeteg lepattanót szedett. Ez különösen a 4. negyedben volt nagyon fontos, amikor már többen elfáradtak annyira, hogy meg sem próbáltak bemenni dzsungelbe a labdáért. Máté lába a meccs elején meghúzódott, K.Levente bokája az első negyedben ment ki (jobbulást nekik!), így a meccs nagy részét csere nélkül játszottuk le. Végül egy izgalmas meccset sikerült 3 ponttal megnyernünk úgy, hogy mindenki beleadta szívét lelkét a győzelemért.

Öröm volt számomra a BLF Párducot meccselni, azt gondolom, hogy egyéni és csapat szinten is sokat fejlődtünk.

Köszönöm mindenkinek a részvételt, szurkolást! Akivel nem találkoznék már, jó nyarat (és edzőtábort!) kívánok!

Balázs bácsi

bővebben
2.
BLF Párducok () - Kossuth Darazsak ()
49
:
38
Kőb. KK
(17:8; 13:4; 4:2; 6:10, 9:14 )
2018.05.27

Nehezen indult be a mai forduló. Jópáran elkéstek a meccsről, ezért kivételesen örültünk a kis csúszásnak. Első ellenfelünk nem volt teljes, sajnos csak 8-an voltak jelen. Ők ugyan derekasan helyt álltak, de nem sok esélyük volt. A félidei büntetők után 32-14 -re vezettünk. A második félidőben lehetett volna célunk, hogy minél nagyobb különbséggel nyerjünk, de inkább más célt választottam: ellenfeleink kulcsembereit olyanok fogták, akiknek ez komoly kihívást és jó gyakorlást jelentett. A védekezési feladatokat hol sikerült megoldanunk, hol nem, ez a győzelem szempontjából nem számított. A meccsen többen is aludtak, de nem az új játékosunk! Martin 3 pontjával és mindkét meccsen mutatott lelkes és rámenős védőmunkájával szépen bemutatkozott, gratulálok! Támadásban M.Levente, Ádám és Zsombor (ő lenne a képen) emelkedett ki. Zsombor és Ádám egy-egy összjátéka kifejezetten szép volt. A László ikrek mezőnymunkája is nagyon tetszett, rengeteget fejlődtek a szezon kezdete óta.

Gratulálok a győzelemhez!

Balázs bácsi

bővebben
3.
BLF Párducok () - Telepes Tigrisek ()
50
:
44
Kőb. KK
(13:15; 18:6; 6:6; 6:8, 7:9 )
2018.04.22

Második meccsünk érdekes volt, mivel Kriszta néni (BLF edző) Telepes Tigrisei ellen játszottunk :)  Noha ezen a „házi” meccsen sajnos a Tigrisek nem voltak jelen teljes létszámban, sikerült egy jó meccset játszanunk. Az 50 dobott pontunk jó, védekezésünk is rendben volt.

Bianka élete első fordulóján van túl, ahol a feladatát szépen végrehajtotta, sőt mi több, egy pontot is szerzett a félidei büntetőből.

Ádám 18, M.Levi 10, Tamás, Eszter és Zsombor 5-5 ponttal járult hozzá a győzelemhez. Bakro Levi jól játszott, legközelebb majd a ziccerek is bemennek. K.Levente aktív, küzdő hozzáállásával emelkedett ki.

Edzünk, fejlődünk tovább, találkozunk a következő fordulón!

Balázs bácsi

bővebben
4.
BLF Párducok () - BKGDSE (Oroszlánkölykök)
25
:
83
Kőb. KK
(2:30; 7:18; 5:5; 3:14, 8:16 )
2018.04.22

Sajnos van, aki (eddig számomra ismeretlen okból) nem jött a meccsre, így ma sem volt teljes a létszám. Első ellenfelünk nagyon erős volt, nem volt esélyünk. Bár sokszor befújták a szabálytalan védekezést, de messze nem elégszer. Ellenfelünk -amellett, hogy tényleg képzettebb, magasabb és jóval gyorsabb volt- zónaszerű védekezésével és azzal, hogy rendszeresen 2-3 ember lógott a labdás emberünkön, teljesen tönkretette a játék élményét is. Ádám 12 pontjával a legeredményesebb játékosunk volt, utána 3-3 ponttal M.Levi, Eszer és Panni következtek. Az ilyen meccseket túl kell élni, becsülettel végig harcolni, akkor is, ha látjuk, hogy semmi esély. Ez megtörtént.

Balázs bácsi

bővebben
5.
BLF Párducok () - Herman Girls ()
45
:
18
Kőb. KK
(15:3; 9:9; 5:4; 2:0, 14:2 )
2018.03.11

Második ellenfelünk jóval gyengébb volt (noha szépen küzdöttek), nem igazán adtunk nekik esélyt. Míg az első meccsen kevésbé volt egyértelmű ellenfelünk szabálytalan védekezése (legalábbis a meccs egészét tekintve), itt rendes zóna védekezést kaptunk :) Ezt néha szétdobtuk messziről (hajmeresztő dobásaink rendre betaláltak), néha jó betörésekkel, de főleg gyors indulásokkal át tudtuk játszani. Ádám 20 pontja mellett M. Levi lelkes labdaéhsége, K.Levente szép támadójátéka, Bakro Levi cselei, Eszter kiemelkedő védőmunkája és Máté élete első mezőnykosara, amit említenék a meccsről.

Sérülteknek, betegeknek mielőbbi felépülést, várunk vissza Mindenkit!

Gratulálok a nyolc Párducnak a mai fordulóhoz!

Balázs bácsi

bővebben
6.
BLF Párducok () - Budaörsi Oroszlánkölykök ()
20
:
61
Kőb. KK
(4:6; 2:12; 3:7; 9:18, 2:18 )
2018.03.11

Erős csapat ellen játszottunk, ráadásul nem tudtunk kiállítani, csak 8 embert. Sajnos volt olyan, aki (ismét) bő fél órát késett, de mivel nem akartam 7emberrel lejátszani két meccset, mégis játszhatott. Bátortalanul, teli gatyával kezdett a csapat, majd a nem túl pozitív nyitás után sikerült felszabadultabban támadnunk. Bár valószínűleg teljes csapattal is kikaptunk volna, a meccs végére kijött a fáradtság. A futás még ment, a figyelem, pontosság már nem. A feladatunk az volt, hogy becsülettel végig küzdjük a mérkőzést, nem törődve az eredménnyel. Ez hellyel-közzel sikerült.

Balázs bácsi

bővebben
7.
BLF Párducok () - Kossuth Darazsak ()
42
:
23
Kőb. KK
(10:6; 11:7; 6:4; 6:4, 9:2 )
2018.02.18

Sima meccsen nyertünk, de ellenfelünk is szépen küzdött, nem hagyta, hogy lazítsunk. Zsombi 12 pontjával a mezőny legponterősebb játékosa lett (ő lenne a képen), de szinte mindenki hozta azt a játékot, amit kellett. Kicsi játékosaink is bátrak voltak, persze itt még bőven van hova fejlődni :)

Hajrá BLF Párducok!

Balázs bácsi

bővebben
8.
Szt. Pál Akadémia () - BLF Párducok ()
49
:
48
Kőb. KK
(18:4; 4:13; 7:6; 16:5, 4:20 )
2018.02.18

Erős ellenfelet kaptunk, nálunk pedig volt négy kicsi, kezdő játékos. Sajnos cserénk is csak egy volt. Erősebb végjátékra terveztünk, ami bejött. Az utolsó negyedet 20-4 es arányban megnyertük. A meccs megnyeréséhez épp hogy nem volt elég az utolsó negyedes pörgés, bár volt helyzetünk a végén, 1 ponttal alulmaradtunk és a bravúr nem jött össze. Büszke vagyok a csapatra :) Ádám és M.Levi 17 pontot dobott az utolsó negyedben, Ádám összesen 19 pontot szerzett.

Szép küzdelem volt, gratulálok a csapatnak!

Balázs bácsi

bővebben
9.
BLF Párducok () - Újpest - MT ()
51
:
46
Kőb. KK
(51:46; 0:0; 0:0; 0:0, 0:0 )
2018.01.28

Felszívtuk magunkat és végre mindenki szemében ott volt újra a tűz!

Megmutattuk azt, hogy mi mit tudunk már. Ki mire képes és ki mit tud.

Egész végig szoros volt a második mérkőzés, de a végére mi voltunk a jobbak!

Gratulálok!

Ági néni

bővebben
10.
Herman Girls () - BLF Párducok ()
40
:
31
Kőb. KK
(40:31; 0:0; 0:0; 0:0, 0:0 )
2018.01.28

Nehéz úgy bármit csinálnunk a pályán, ha az ellenfél játékosai közül 4 en mennek rá a labdás játékosunkra, de akár ha ketten is …

Nem éreztem fernek ezt a húzást az ellenféltől.

Persze nem csak ezért kaptunk, ki de csak 9 pont lent így is a vége az ellenfél örülhetett.

Visszatérve játékunkra nem igazán azt mutattuk, amit tudunk annak ellenére, amit írtam feljebb persze , hogy nehéz megoldani azokat a dolgokat így  de ez nem lehet arra kifogás, hogy nem csinálunk semmit a pályán csak állunk L egy két emberen kívül. Ez csapatjáték és már mindenki megmutatta mit tud akármilyen ellenféllel állunk szembe.

Tetszett Panna bátorsága.

Zsombor pedig nagyszerűen vette ki részét a támadásban és védekezésben is.

Dolgozzunk tovább!

Hajrá BLF

Ági néni

bővebben
11.
BLF Párducok () - Szent László Darazsak ()
41
:
19
Kőb. KK
(0:0; 0:0; 41:19; 0:0, 0:0 )
2017.12.17

Szorosan indult a meccs, első és második negyedünket 2-2 ponttal nyertük. A különbség felét a büntetőkkel el is veszítettük. A második félidőre átvariáltuk egy kicsit a csapatot, ellenfelünk 1-1 kulcsemberét M. Levente és Ádám szépen hatástalanította. A csapat a 2. meccs 2. félidejére fel tudott még pörögni, a megfelelő pillanatokban tudott még koncentrálni, így a vége egy bő 20 pontos magabiztos győzelem lett. A két ügyes védőnk mellett Eszter higgadt ziccerei, illetve K.Levente és Krisztián lelkes, pörgős hozzáállása is sokat segített. Mindenki kivette a részét a sikerben. Örülök, hogy egy igazán jó meccsel, bíztató játékkal tudtuk zárni az évet! (csak a naptári évet, szerencsére a kosárszezonnak még csak most jön a java :) ).

Gratulálok a csapatnak! Szép volt Párducok!

Balázs bácsi

bővebben
12.
Kossuth Darazsak () - BLF Párducok ()
27
:
45
Kőb. KK
(4:16; 8:6; 3:5; 2:10, 10:8 )
2017.12.17

Tudtuk, hogy miénk a meccs, mivel ellenfelünknél többen is hiányoztak. Jó gyakorlás volt, amiben szinte mindenki teljesítette saját feladatát. Rutinosabb játékosaink hozták a formájukat, M. Levente, Eszter és Ádám összesen 23 pontot dobott, amihez rendszeresen ők szerezték meg a labdát. A kicsik kivétel nélkül végrehajtották a rájuk eső részt: Panni bátor volt és harcos, majdnem annyira, mint edzésen, Máté, amíg el nem fáradt, végig szépen megfogta az emberét, P. Bálint pedig ismét gólerősnek bizonyult 4 pontjával. Kál is betalált a gyűrűbe ezúttal mezőnyből is, B. Levi pedig a meccs végére hozta azt a játékot, amit szeretnék sokkal többször látni. A két forduló közötti fejlődés most legjobban Tamáson, K. Leventén és Krisztiánon látszott. Gratulálunk Zsombor első meccséhez, akin ez egyáltalán nem látszott :)

A csapat sokkal magabiztosabb volt, mint az első fordulón. Gratulálok!

Balázs bácsi

bővebben
13.
BLF Párducok () - Budaörsi Oroszlánkölykök ()
28
:
41
Kőb. KK
(6:13; 2:10; 3:3; 15:10, 2:5 )
2017.11.26

Ellenfelünk erősebb volt, mi pedig már fáradtunk. Fáradtságunk meg is látszott a csapaton, nem annyira a futásban, mint inkább gondolkodásban. A harmadik negyedben újra lendületbe jöttünk, meg is nyertük 5 ponttal. Jót küzdöttünk, de egy ilyen csapat legyőzéséhez még tanulnunk kell, főleg védekezésben. Szerencsére pont erre vannak az edzések :)

Hajrá BLF Párducok!

Balázs bácsi

bővebben
14.
BLF Párducok () - Csata DSE (Pónik)
56
:
29
Kőb. KK
(10:12; 20:4; 6:3; 8:8, 12:2 )
2017.11.26

Bátor játékkal kezdte a szezont a BLF Párducok, pedig hat játékosunknak is ez volt élete első meccse. Ellenfelünk bár becsülettel küzdött, ezúttal nem volt esélye. Az 56 dobott pont igen szép eredmény. Örülök. hogy a két 2010-es születésű kicsin kívül, mindenki tudott pontot dobni.

Szép kezdés volt, gratulálok!

Balázs bácsi

bővebben
 • Aegon Alapkezelő

  Aegon Alapkezelő

 • Hungaro Mobiltank

  Hungaro Mobiltank

 • Aegon Alapkezelő

  Aegon Alapkezelő

 • Aegon Alapkezelő

  Greencollect

 • XV. Kerületi Polg. Hiv.

  Önkormányzat